nedelja, 7. oktober 2018

Wellness Orhidelija

Danes je pri nas v Sloveniji zelo turobna nedelja. Če bi imela čas, bi se rade volje odpravila na kakšno razvajanje, katere s fantom zelo rada obiskujeva. Moram priznati, da sva jih obiskala že kar nekaj ampak eden zelo očitno izstopa- oba naju je totalno prevzel. In to je wellness Orhidelija v Podčetrtku. Je res, da to razvajanje ni zasebnega značaja ampak naju je nedvomno prepričal. Ko že misliš, da ne more biti lepše in bolj moderno, pride naslednja savna/prostor, kjer se počutiš res nekaj posebnega. 


 V Orhidelijo sva se odpravila v poletnem času v času najinega dopusta in sicer na petek. Tja sva prispela okoli 11. ure in presenečena ugotovila, da sva ena izmed redkih gostov. Glede na ceno, ki pride 28€ na enega, je to vsekakor razvajanje višjega cenovnega ranga. No, na koncu mi ni bilo žal nobenega centa. Ob prihodu sva dobila od prijazne receptorke vrečko s kopalnim plaščem in brisačo. Že sama garderoba je bila top. Prestižni stoli v kotih s kozmetično mizico in feni, okrogla slačilnica in še in še. 

Prostor za počivanje


Zeliščna savna
Odložila sva svoje stvari in se odpravila v prvo savno...pa v drugo, malo zaplavala v hladnem bazenu, spet v savno, še malo v zunanji bazen in potem še v notranjega. Vmes sva se tudi odpočila na različnih ležalnikih znotraj, v bazenskem delu s pogledom na zunanji del in v (meni osebno najboljši) tihi sobi. Kaj je posebnost tihe sobe? Že ob vstopu te pričaka tišina in svetleče stene v obliki labirinta. Ko odkrivaš prostor so v vsakem delu vodne postelje, kamor se lahko uležeš in si nadaneš slušalke z glasbo. Midva sva imela klasično glasbo in kar kmalu naju je malo odneslo v spanec. Seveda mi je bilo škoda časa, zato sva nadaljevala z ogledom savn. Obiskala sva tudi savna svet Termalije. Seveda sva veš čas skrbela za hidracijo, ki naju je tudi presenetila. Kot se spodobi za takšen kompleks nimajo na voljo navadnih plastičnih kozarcev ampak papirnate kozarčke stožaste oblike. 



Tiha soba z vodnimi posteljami

Kozarčki za pijačo
Hladen bazen za ohlajanje- lučke se spreminjajo
Glede na to, da sva bila na razvajanju do večera, sva si vmes privoščila tudi kosilo v kompleksu. Dobila sva res okusne testenine, seveda ceni primerno :)



Poleg mila in brisačk še čudovita krema za roke

Prostor v sanitarijah



V celem dnevu je bilo toliko enih presenečenj, da sva ostala na koncu brez besed. To je res najboljši wellness, kar sva jih do sedaj obiskala. Srečo sva imela, da ni bilo prevelike gneče, zato priporočam obisk med tednom (pa še cenejša karta je). Vsekakor se bova še odločila za ponovno razvajanje!

Ni komentarjev:

Objavite komentar