ponedeljek, 3. oktober 2016

Muzej iluzij Ljubljana

Včerajšnjo deževno nedeljo sva s fantom več kot odlično izkoristila. V Ljubljani se je pred kakšnim mesecem odprl Muzej iluzij in to na Kongresnem trgu. Res ga ni težko najti in vse slike, ki sem jih občudovala na internetu iz tu so bile vredne vstopnine in ogleda muzeja. 
Že pred vhodom je bila nora gneča. Vreme in prost dan sta naredila svoje. Vseeno naju ni ustavilo in pričela sva z občudovanjem slik na stenah. Že prva me je skoraj hipnotizirala. Vsak element posebej naju je noro navdušil. Infinity room, poševna soba, padajoče kapljice vode, soba majhen-velik, tridimenzionalne slike, pijani hodnik (no tako sem ga poimenovala sama  ker je grozeeeen občutek, ko kar naenkrat izgubiš tla pod nogami) in še in še...pa najboljše, da pokažem kar slike :)







Za konec sva svoje možgančke še malo trenirala v pametni igralnici, kjer so bile navidez sila enostavne naloge ampak sva se že s prvo namučila....in je na koncu nisva sestavla :D (še zdaj mi ne gre iz glave tista piramida). 

Ogled muzeja vsekakor priporočam. Vstopnina je 8€ za odrasle, odprt pa je vse dni v tednu od 9-22ure. Za konec sva šla še v kino in si ogledala komedijo Poredne mame- priporočam ogled, če se želite res nasmejati.




Ni komentarjev:

Objavite komentar