ponedeljek, 14. maj 2018

Scrubee Lushevo maslo s pilingom za telo

Zadnja objava o mojem prvem Lush izdelku ni bila ravno spodbudna. Izdelek me žal ni prepričal. Na srečo sem prejela še en izdelek, ki pa je pravo nasprotje. Moram povedati, da masažnih ploščin ne uporabljam ravno veliko ampak tale je res nekaj posebnega. 

 Za začetek opis sestavin izdelka povzeto iz njihove spletne trgovine:

organsko kakavovo maslo iz pravične trgovine (Theobroma cacao butter)karitejevo maslo iz pravične trgovine (Butyrospermum parkii butter)kokosova moka (Cocos nucifera)parfum (Perfume)med (Honey)mleti mandlji (Prunus dulcis)kokosovo olje (Cocos Nucifera Oil)olje bergamotke (Citrus aurantium bergamia oil)olje brazilske pomaranče (Citrus aurantium bergamia oil)amyl cinnamal (amyl cinnamal),butilphenil metilpropional (Butylphenyl Methylpropional)*citronellol (*Citronellol),*limonene (*Limonene)*linalool (*Linalool) 
     Naravne sestavine      Varne sintetične sestavine
Izdelek je masažna ploščica in piling v enem. Prvotno je namenjena uporabi pod tušem ampak jaz jo uporabljam tudi na suho kožo. Pazim samo, da uporabljam stran, kjer ni delcev za piling. Kot vsaka masažna ploščica je tudi ta sprva trda, potem pa se na telesni temperaturi tali. Do zdaj takšne ploščice še nisem imela. Na eni strani so torej delci v masažni ploščici za piling, druga stran pa je obdana samo z masli. Izdelek pod tušem lepo drsi po koži, delci v pilingu pa so ravno prav grobi. Maslo na koži še malo vmasiramo in speremo pod vodo koščke pilinga. Ostane samo tanek film masla na koži in omamen vonj. No, vonj je res noooor- sladek! Kaj takšnega še nisem imela. In ta omamen vonj ostane do naslednjega tuširanja. 

Glede na to, da je maslo mastno sem sprva pričakovala malce težek občutek na koži. Ampak je sprejemljivo. Maslo se kar hitro vpije in se ne lepi na oblačila. 
Za konec pa še nekaj + in - točk:
+ OMAAAMEN VONJ
+ dobra obstojnost vonja
+ nahranjena koža
+ majhni, ne pregrobi piling delci
- ne najdem slabih strani izdelka :) 

Izdelek je odličen za jesenske, zimske in spomladanske dni, poleti pa bi vseeno svetovala kaj bolj lahkega.

Ni komentarjev:

Objavite komentar